Red Chilli hide away
Lieve mam - heerlijk om je uitgebreide verhalen en mooi om de beschrijving van je gevoelens te lezen. Fijn dat je de regels steeds meer los kunt laten en het lukt om gewoon te zien hoe het loopt. Geeft rust kan ik me zo voorstellen.
Geniet van de safari en tot snel!! Dikke kus
Je vind je draai al prima zo te lezen! Veel plezier op de safari en ik kijk elke keer uit naar je verhalen dus zal ze missen de komende dagen :)
Rieneke
Hai lieve Monique,
Ik geniet ook erg van je verhalen en vind het knap dat je kunt verwoorden wat het bij je losmaakt! Typ vooral door! Geniet van de safari!
XSas
Hoi Niek,
mensen kunnen het 100 keer tegen je zeggen, maar de praktijk werkt 100 keer beter, dat blijkt alweer. En gebrek aan een spiegel is eigenlijk een enorme winst. Gelukkig maar, zo werk je en je hebt toch vakantie, zullen we maar zeggen. Maar hoe moet dat nu als je weer bij je Hollandsche collega's terug bent? Die moeten zich maar vast voorbereiden...
liefs, Ellen
Hoi,Monique,
Wat een positief verhaal,het lijkt erop dat je je draai een beetje hebt gevonden,gelukkig.Goed ook dat je jezelf een spiegel voor kunt houden!Heb ik ook al eens gezegd,dat je zo streng bent voor jezelf.Waarschijnlijk ook om verder te kunnen,maar je mag ook wel eens je gevoelens de vrije loop laten.Goed dat je die ontdekking hebt opgedaan daar,zover van huis.
Ik ben net terug uit Limburg,heb een fantastische week gehad daar,echt bourgondisch!
Ga je andere verhalen ook gauw lezen,vindt het erg fijn je belevenissen te lezen en haal eruit dat je het naar je zin hebt,heel fijn!
Geniet maar lekker daar,
Liefs,Marleen
Wow...... Wat een mooie en inspirerende verhalen!
Apetrots op je ma!!!
Enjoy en veel succes.
M
Hoi Monique,
Wow, wat een verhalen, maar eeeh, ik herken je haast niet meer.
succes en veel plezier.
Karin
Hoi Monique,
Wat een mooie verhalen en prachtige foto's ..... en swahilie als ik het goed heb.
Kwaheri
Gebca