matatu
Oh mam wat een verhalen weer! Heerlijk om te lezen. Wat is het leven hier dan gewoon zeg. Niet dat ik klaag hoor. Zeker niet.
Zo schattig en sneu tegelijk met dat jongetje op je schoot in het ziekenhuis. Voelt zich goed op zijn gemak bij je zo te zien. Geef hem eens ongelijk!
Vandaag dus nog niet begonnen bij CBA. Gaan we volgende week dinsdag meemaken. Nog een lekker extra dagje vrij dus. Nu Rob en Marie Anne hier, die morgen fijn op Mare passen. Net nog even braaf wezen hardlopen met Rob. Ik krijg het ritme er weer in gelukkig.
Ik blijf je filmpjes sturen hoor ;-)
Kus en truste
Hoi eindelijk hoor je een reactie van mij want bianc heeft voorgedaan dat ik het moest opslaan en dat is de vorige keer mislukt.wat beleef je in korte tijd geweldige interessante dingen en je lijkt al zo ingeburgerd. super dat je op safari gaat wat lijkt me dat geweldig! de foto"s zijn zo indrukwekkend en geven de situatie daar goed weer. Ik wens je nog veel plezier en een hele goede tijd toe!
lifs ,Marie Anne
Hai Monique,
Ik vind dat je bezig bent met een mooi bijzonder project. Prachtig!
Ik geniet van al je artikelen en foto's.
Het lijkt mij ook best wel zwaar.
Groetjes Ineke
He Monique!
Wat een verrassing dat je belde!!!!
Heeel erg leuk om je te kunnen helpen met het vernevelen.
Wat een verhalen waren het weer.
We drinken hier weer koffie met al je verhalen.
Groetjes Elze
Dag Monique,
(bijna) Elke dag geniet ik van je verhalen. Leuk om dat eens van zo dichtbij te mogen horen. Wat een belevingen zeg en ik vind het superstoer dat je dat allemaal gewoon doet. Wat een mooie (lieve?) kindjes zijn het ook. Ik hoop dat je een fijne tijd hebt. Zij zullen zeker heel blij zijn dat jij er bent!
Ik blijf meelezen :-)
Lieve groet
Wat een geweldig leuke ervaringen zeg!!!!!!!Sjezen door een gloeiend heet en druk stadje en..... je ziet maar weer hoe belangrijk ons beroep is!?!?
Als het zo doorgaat zie ik je nooit meer terug komen!!
Monique wat vind ik het fijn dat het zo goed met je gaat en je zo volop geniet en ook nog zo'n belangrijk werk doet.Dikke kus!!
Hoi Niek,
heel wat 'obstakeltjes' om in je eentje hoofd - en handen - te bieden hè?, de volle koffer op het vliegveld is zeker allang in het niet gevallen? En het lukt goed. Schoenen had je dus altijd daar nog kunnen kopen, als tante J. erop had willen wachten.
Neem bij de safari maar geen risico. Wilde beesten zijn weer een heel andere categorie volgens mij. Gewoon alleen kijken en wat afstand houden. Veel plezier dan.
Lachen de kinderen van Kaja Nafasi ook? Kan ik daar een foto van bestellen? Ze kijken steeds zo ernstig, ook met verf op hun gezicht, wat is lachen in Lugandees?
Ik heb vandaag een heuse kaart van je ontvangen! Een hele mooie! Met je adres erop...
Bedankt, ook leuk dat je bij R.J. bent wezen koffie drinken. Is dat een beetje in de buurt? Zal wel niet, moet je zeker weer helemaal op die enge Boeda.
liefs, Ellen
Liefs uit Praag! Hier spelen heel andere 'problemen' een rol dan daar bij jou in Oeganda; waar gaan we vanavond eten en moeten we nou wel of geen fooi geven enzo... Maar ook hier lees ik je verslag, de reacties in het gastenboek en heb ik net de nieuwe baby-foto's bewonderd; wat een plaatje! Op afstand heeft het wel iets romantisch en Florence Nightingale's-achtigs allemaal. Daar in de hitte en de armoe en met heel kleine kindjes aan het begin van hun leven, merk je daar waarschijnlijk weinig van.. Succes weer en vernevelse, Xxx Noes, Maaike, Martine, Gert en an
Ik moest het volgende van de overburen aan je doorgeven; "We willen je laten weten dat we het grootste respect voor je hebben met alles wat je daar doet."